17042017-IMG_8106

Det där var ju igår. När vi hade Annandag Påsk och gjorde ditt och datt som avslut på en så god Påskhelg. Det ska införsaffas hjälmar, vi lovar. Så igår blev det bara en liten provsväng. Låångsamt med Minimannen framför. Och så lite busfort för hon som älskar fart, bara hon får bestämma den själv! Mannen gjorde massa nyttigt istället. Bra fördelning..

Frusna som lortar gick vi sedan inåt. Till lunch och såna här bestyr;

17042017-IMG_8122

Bygga tågbana och sånt.

Vips kom världfin virkesleverans av en älskad morbror. Minimannen försvann med honom, i den där traktorn som är prick hur häftig som helst. Så efter en stund tog jag Lillan i vagnen och snabbgick till Mäjadalen för att hämta hem den försvunne sonen. Han som aboslut inte ville gå hem eftersom Mäjadalen är ett riktigt favoritställe där man alltid bara har det hur bra och roligt som helst!17042017-IMG_8137Vagnen var såklart en fröjd av gå med också. Dom har det så jädrans mysigt där inne. 
17042017-IMG_8147

Vädret har i helgen slagit hit och dit. Svinkallt. Snöigt. Grått. Och stundvis ganska så skönt. Här stod jag och försökte väcka barn förgäves, och passade på att ta en bild på fina köksfönsterna utifrån. 
17042017-IMG_8166
Och så hade vi kväll. Åt gott och pysslade, innan jag och barnen gjorde kväll tidigt. 17042017-IMG_8155Det var en himla, himla fin påskhelg, det där. Med det bästa av allt; en massa tillsammanstid med både lilla och stora familjen.

Och idag?

Tjaaa…så vaknar vi till Påsklovsveckan!  18042017-IMG_8174Katten undrar om kompisarna inte ska vakna nån himla gång. Och mamman och pappan njuter lugnet. Vansinnigt lyxigt med en bonusdag till med alla fyra hemma. M har visserligen jour, men så länge inget larm går så är han ju hemma precis som vanligt.

Ingen av oss har ju något regelrätt lov. Men Påsklov, det bara måste man ju ha. Typ hur skönt som helst och något som ska passas på att tas om man bara kan. Så Storebror har såklart Påsklov den här veckan. Förutom en liten lekstund jag planerat in för honom, då det ju också är himla roligt.

Ha en god vanligtisdag eller första påsklovsdag, alla ni!

Lillafrun