13042017-IMG_7826Hej i onsdagen!

Och ja; har ni sett!

Ä n t l i g e n

.. så kunde någon extremvelig människa bestämma sig för vilka lampor som skulle få ta plats där i sidoljusen i än-så-länge-lilla hallen.

Sån världslig grej som jag inte låtit ta sådär väldigt mycket fokus, men som jag såklart ändå längtat lite efter. När stjärnorna försvann har det ju varit kolsvart där om kvällarna. Men inte nu. Jiho!

För häromdagen kom ett drömmigt paket…

13042017-IMG_7809..från en nätbutik alla borde klicka sig in på. (HÄR finner du butiken!) Och nej, jag är inte sponstrad, vill bara tipsa!

Bara att öppna det där paketet var underbart. Det doftade lavendel av medskickade lilla linnepåsen att lägga i linneskåpet. Och den söta prylen jag också klickat hem förutom lamporna, var inslagen i mjukgrönt silkespaper med guldiga prickar. Och brett sidenband om hela alltet. Ja, ni ser ju själva.

Jo, jo. Det finns nätbutiker. Och så finns det Nätbutiker.

Jag fick feeling och föll direkt för dessa mjukt gröna lampskapelser och tänkte då att det ju bara måste vara rätt. Med tygsladd och allt. Perfekt i storleken för ett hallfönster sådär.

13042017-IMG_7830Samtidigt hängdes också vad jag såklart tycker är den allra, allra finaste av konst;13042017-IMG_7828

<3

13042017-IMG_7829Och där ett par pyttiga vårskor som väntar på att få användas ute nån himla gång. Det är alldeles för kallt ännu.

13042017-IMG_7824

Så. Lite hall och stor Lampkärlek alltså, denna onsdag i mitten på april.

Här är dagen igång sedan många timmar. Jag har precis vinkat Storan hejdå efter ett svettigt Onsdagsgympapass som var äckeljobbigt med väldigt skönt när det var gjort. Nu knipsar jag yviga pelargoner och gör ännu fler skott utav, så att jag slipper såna där rangliga pelargonmonster som ju blir om man inte vågar knipsa. Jag är egentligen alldeles för feg för sånt där, men Storan hjälper mig att våga. Det är bra, det.

Nu väntar några soliga timmar här hemma på gården med allt-möjligt-fix, innan eftermiddagen och mysiga kusinplanen väntar; grilla-korv-mellis i Mäjadalen!

Ha en fin onsdag, ni med!

Lillafrun