Håhå, alltså..

Som jag skrev igår morse på Instagram. ”…Vad är det för dag idag!? Dagvill är bara förnamnet. Lite småsnurrig, trött och sommarlovslängtande är mellannamnet. Till sist, typ lycklig?? Oavsett vilken dag det nu är. Så ha en bra sådan, alla ni!”

Det gäller även idag. Fast än lite tröttare… jag höll ju typ aaaldrig på att kunna gå och lägga mig. Det var alldeles för vackert.

07062017-IMG_8952-4Hänger man med inne på Instagram (@lillafrunsdagbok) dyker det ibland upp sånt som inte syns här. Oftast är det förstås tvärtom; mest bilder och ord här inne. Men på IG, kanske ett litet filmklipp på en sväng över Drömgården eller så. Eller som igår, den där bilden ovan. Med orden;

För snaaart fem år sedan, stod vi här jag och min älskade M. ? Idag har jag och Juni ”sommarjobbat” lite med plantering vid vackraste giftaskyrkan. Såklart tog vi turen till trappan med den magiska utsikten. Liksom något alldeles särskilt att stå där med den ena av sina två pärlor. ”Fem år senare”, liksom. S och J, det vackraste vi skapat tillsammans @housebym ❤️”

Precis så. Livet, liksom. Fräsigt.

Och Jag och Juniflickan ”sommarjobbade” tillsammans igår, ja. Prick hur trevligt som helst. Och nu är vi på väg på vår andra och sista jobbdag. Sen får det vara bra liksom. J långsover och mamman planterar och njuter blomhav. Det känns lite som en tradition det här lilla uppdraget. S var tre månader när han var med morsan på precis samma. Älskade barn.

Önskar er en fin torsdag, så hörs vi mer sedan!

Lillafrun