09062017-IMG_1245

Å.

Så himla, himla fin dag det var igår.

Studenten sken i kapp med solen, vi hurrade, tjoade och hela luften var fylld av fest. Familj och släkt var samlad, buffébordet var fyllt av Hotel Mamas (Storans) helt fantastiskt goda mat (kära, kära hjärtanes som vi åt och mm-ade!). Och vi njöt kvällen lång, bland mjuk junisol, blommande äppelträd, lekande barn, tårtor och Studentpirr.

09062017-IMG_1107Kommer inte min Gudmor någon himla gång så jag kan få säga grattis och sånt?”

09062017-IMG_1154Jo.. tjohooo!

Ännu en naturvetare i familjen. Bra jobbat J!09062017-IMG_1282Och så blev det Studentmottagning. 09062017-IMG_1283Med himmelskt god mat.

09062017-IMG_1339 Tårtorna var gjorda i heaven tror jag. För att inte tala om dom där ni ser närmast i bild. Som en liten glasskaka.. After eight med hemgjord glass emellan. Prick hur god som helst till en kopp kaffe.09062017-IMG_1323Studenten själv förevigade en sommarfin familj. <3 
09062017-IMG_1277
Grattis älskade J. All lycka till dig på färden. Genom det där underbara, ibland småkruxiga. Ibland storkruxiga. Snåriga. Spännande. Lätta. Besvärliga. Vackra. Elaka. Uttröttande. Omvälvande. Och det där där du är omringad av kärlek från precis varenda håll; L i v e t.

Du är en fri fågel! Bara lätta, lyft och flyg. Och följ med. <3 …(/puss från Moster!)

Idag är det dagen efter en stor dag. Och vi är sådär skönt myslulliga. Hela familjen tog lång sovmorgon och här har ätits frukost och sörplats kaffe i lugn och ro. Kommer faktiskt inte ihåg senast vi tog oss en sådan lugn lördagsstart. Mycket mycket skönt och välbehövligt!

Nu ska vi ha helg, önskningar inom husprojekten finns att uppnå i vanlig ordning. Det ser ut att vara skönt springväder ute. Planten jag köpte häromdagen står och är beredd för vad jag lovat dom; en lördagsdate. Någon liten bygger maskiner och någon ännu mindre går runt och säger ”hej!” till allt som rör sig.

Det blir nog en god lördag tror jag. Hoppas, hoppas ni har det gott ni med.

Trevlig helg!

Lillafrun