03072017-IMG_3012

Vi tassade upp tiiidigt (05.25, faktiskt. oherrans tidigt!) i morse, han och jag. Ordnade färdigt födelsedagsmorgonen. Bryggde kaffe och värmde dom igårkvällbakade bullarna och sånt, det andra var förberett från morsans nattsuddande i natt..

03072017-IMG_3015 03072017-IMG_3020

Och sen stormade vi in, med ja, må han leeva! på hög volym, ballong, snurrbullar, födelsedagskort, paket, kokhett kaffe och annat. Som den obligatoriska fruktsalladen. <3

03072017-IMG_3022

Hurra, hurra, hurra, hurraa!

Lillan vaknade till sist hon också och kidsen hjälptes åt med paketöppning och uppätning av mackor och den där fruktsalladen. Storebror lät ta den minsta bullen så att pappan fick den största. Det, var kärlek!

M´s födelsedag idag, alltså.

Brandismannen (ni ser radion där nere på golvet, som tjuter livet ur en då och då). Ljudmannen. Snickaren. VackerPappan. Min Man. <3

03072017-IMG_3037

För mig är han den finaste på jorden.

Den som gör mig till den lyckligaste Lilla frun, varje dag. Mitt i småbarnslivet, hur det svischar, hur man ibland är så trött att ögonen går i kors, när det händer extramycket i livet i övrigt också, när saker känns asjobbiga, rent ut sagt… eller när man bara vill tjuta av lycka, för att Livet bara bubblar in en…. allt det där, vill jag dela med han som liksom är som den mest självklara (men ej förgivet tagna-) pusselbiten i mitt liv. Det är en ynnest, att få göra precis det. Dela livet tillsammans med honom.

 

Grattis älskade M på din födelsedag!

Tack för att du alltid finns för oss, mig och barnen. För att du alltid, alltid gör ditt allra bästa för att vi ska ha det så bra det bara är möjligt. För att du är tryggheten och lugnet, när jag har lätt till storm och oro. Tack för att du är en så fantastisk Pappa. Med ett så stort tålamod att det ej går att beskriva. Och med så mycket kärlek i hjärtat, att jag blir alldeles gråtlycklig av att se dig och småttingarna tillsammans. Och tack, för att jag får dela precis allt det där som vi kallar Livet, tillsammans med dig. För att till och med dagar, när det krånglar, går dåligt, vi är trötta, komposthinken stinker, saker känns övermäktiga eller när det helt enkelt hänt något, som rubbar ens värld. Tack för att till och med dessa dagar, sparas i hjärteasken. För att vi gör dom tillsammans. Som det Dreamteam vi (småstöddigt, jag vet) tycker att vi är.

M?

Vi älskar Dig. Till månen och tillbaka.

/ Lillafrun (… och Minimannen & Juniflickan).