15072017-IMG_3597Å.

Det blev en så himla, himla lyckad dag igår.

Jag och Storan styrde i köket med ditt och datt under dagen. 15072017-IMG_3605Mellan fix åkte ungarna och jag hem, för att sova vagn (och för morsan då gå mysigaste vid-vattnet-promenaden som hon blev helt nykär i och inte förstår varför hon inte går oftare..) och sedan fixa oss för partaj. Så blev det närmare kvällen och partypinglor och kids väntade hem det där gänget med karlar som varit iväg på vad som nästan kändes som en Svensexa.
15072017-IMG_3583 15072017-IMG_358115072017-IMG_3572Mannen och Storsvågge, tillsammans med nära och kära, hade varit iväg på rundvandning på Box Destilleri, med efterföljande whiskeyprovning. Supersupersnuskigt säger jag som inte ens kan tänka mig en droppe uschadricka, men gänget som precis varit där, var mycket mycket nöjda!

15072017-IMG_3600

Sen följde hurrande och skålande för födelsedagsmännen när alla var samlade i Mäjadalen. Grillning, småbarnsspring härs och tvärs, roliga musiklekar som fick oss att kippa efter andan.

15072017-IMG_3627Lekledarna, aka Musikfröknarana (Storan och Lillan) hade det inte alls oskrattigt under denna stund. Kära nån, vilka tävlingsmänniskor som var samlade.

15072017-IMG_3609Sommarens första äppelpaj med den där hemgjorda vaniljvispen som är så himmelens god och lika lätt att göra (recept finns HÄR för den som undrar!)

15072017-IMG_3657

Eldshow á la Thailand av coolaste A. Helt otroligt imponerande! Jag och S var i vanlig ordning mycket samspelta med våra känslor och tyckte stundvis att det såg lite, lite läskigt ut. Men killen hade koll! Wow, alltså.

15072017-IMG_3625Lillan, Storan och Storasyster. Bara Syrran som fattades. Som jag älskar mina systrar, alltså!

Det var helt sonika en väldigt, väldigt god och trevlig kväll. Jag och Storan utnämde oss till Världens Bästa Fruar (haha!) som ordnat detta för männen i våra liv. Men gästen gör festen! Och det kryllade av goda och trevliga människor, så det kunde liksom inte bli annat än bra. Så finns det ju en lättförklarlig anledning till varför vi önskade dra ihop allt det där.

15072017-IMG_3637…Kärlek. <3 Såklart.

Och idag är det söndag. Och vi har Vilodag. Från gårdsarbete, alltså. Vi måste bestämma så någon gång då och då nu under semestern, annars finns det risk att det jobbas prick varenda möjlig minut och riktigt så vill vi ju inte hålla på heller. Tillsammanstid är mycket efterlängtat så vi myser allihopa idag. Inga planer på vad, eller om, vi ska hitta på något särskilt. Just nu sörplar jag kaffe och vattnar blommor och svassar runt med skön känsla. Utifrån hörs pojkarna leka vid klätterställningen och snusandes i vagnen ligger Lillasyster och sover gott.

 

Att ha firat två älskade och ta Tillsammanssöndag därefter. Härliga tider. Minst sagt.

Ha det så gott alla ni!

Lillafrun