22072017-IMG_3962 22072017-IMG_3964Där;

Två småskruttar och en från-morgonlöpture-svettig mor. Kramkalas Deluxe. För idag ska päron slita sig från små och åka iväg för en fira-kärleken-dag. Det kommer säkert bli prick hur härligt, mysigt och fint som helst. Men jag är en Hönsmamma. Så det är med viss sveda i Mammahjärtat. Än om det bara är över dagen så blir det rekordlänge ifrån Lilla Junihjärtat till exempel. Hon och jag la det där med amning på hyllan för bara några veckor sedan så det är liksom fortfarande väldigt, väldigt mammigt (och Junigt..). Men, samtidigt längtar jag så, så efter att få rå om den där skäggige, alldeles själv en dag också. Hålla handen, pussas prick när vi vill och fira en kärlek med starka muskler.

Kärlekslördag, alltså!

 

-ha det så gott, ni med!

 

Lillafrun