IMG_5136 IMG_5154 IMG_5156 IMG_5232IMG_5272

Att vakna till strålande sol och varma grader. Bli avsläppt på väg till stranden och springa sista 7 kilometerna. Så galet varma sådana. Att krama Miniman och doppa sig i havet, var himmelskt när jag var i mål. Sola, bada, njuta. Kramas. Äta och fika. Sova. Leka. Bada lite till och sedan packa ihop oss efter en helt ljuvlig dag på vår älsklingsstrand Gustavs.

Att sedan åka hem till gården och göra sig fin och vara alldeles pirrig i magen..IMG_5278

Och fortsätta med en alldeles underbar datenight inne i Visby, tillsammans med den man älskar så. IMG_5284Det var ett så fint avslut på den där dagen. IMG_5289Gå till favoritrestaurang. Äta den där vansinnigt goda maten (Black Rock Grill, där vi alltid väljer oxfilén och goda tillbehör.. som gudomlig sparris och massa halloumi. Och sedan på-den-400-gradiga-lavastenen-steker, bit för bit och samtidigt försöker hålla in tandvattnet..)IMG_5293..och liksom hinna prata sådär ostört med varandra. IMG_5294Gå med händerna flätade bland vansinnigt söta gränd i lilla staden, IMG_5301..titta på ljuvliga rosor i Botaniska Trädgården..IMG_5302

pussas i kärlekstunneln,IMG_5309

…vandra strandpromenaden..IMG_5312..och sedan åka hemåt i kolsvarta mörkret. Möta ungar vi saknat sådär löjligt mycket och som snusade gott och såklart hade haft det hur bra som helst tillsammans med Farmor och Farfar.

 Dom här semesterdagarna, alltså. Spara, spara, spara, spara. Och rakt ner i Hjärteasken.

Ha en god onsdag alla ni!

 

 

Lillafrun