IMG_6792 IMG_6795 IMG_6805Måndag!

Vi har haft skönt utehäng och också grejat inne i köket. Bakat Morotsbröd i stora lass, närmare bestämt. Så härligt att fylla frysen med! Och bakandet var som för det mesta när man har två små darlingar i sällskap; väldigt mysigt men stundvis också prick hur söligt och kaosigt som helst. När allt är undandiskat, köksgolvet skurat, brödet paketerat, hemmet är i ordning. Det är kväll, småttingar är nattade i vagn runt alldeles för kolsvart långrunda (huu, jag blev så mörkis att jag var tvungen att ringa Mamma <3. Den skäggige är på brandövning, nämligen)…Ja, då är denna mor mer än tvärslut. Ser fram emot kvällsfikat med morotsbröd och iskall mjölk. Men först en långdusch och snudd på hemma-spa (hårtvätt utan brådis, med andra ord!). Och så tänkte jag förstås tipsa er om ett utav mina absoluta favvis-recept.

Receptet på brödet, hittar ni HÄR! 

Vi hörs imorn igen!

-Jag ser så fram emot morgondagen.

 

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4