IMG_7241
Så var det måndag och första oktoberveckan är igång!

Som första tanke hos mig när vi slog upp ögonen i morse, var; nämen, nån måste skämta med oss!? Det är liksom ännu gråare än det varit tidigare. Och så mörkt att man skulle kunna tro att nån står och jäklas med en utifrån med typ svarta sopsäckar för fönsterna. Typ. En gullig dam på byn, som för väder-dagbok, sa att solen sken senast 29 augusti… Men hepp! 

Nu försöker vi dra igång den här veckan, oavsett näst intill obefintligt dagsljus..

IMG_7242

Att DISKA, är ju en bra aktivitet att ägna sig åt, i alla fall om man frågar Juni.

Hon som för övrigt, så fort att hon tycker att hon själv eller någon annat gjort något smashing (vilket är väldigt ofta), så klappar hon händerna. Åt sig själv eller annan. Det, är väldigt peppigt!

Annars?

Ptja..

Tvättmaskinen snurrar. Mamman sörplar kaffe idogt. En liten pojkes favoritbrallor har nu fått hål på knäna, men jag ska försöka rädda dom som en extrabralla, genom att nu klicka hem några roliga patches, tänkte jag. Barnen pendlar mellan lek, olika bestyr och att drösa ner sig framför lite barnprogram… helt förståeligt en dag som denna att även dom blir lite mosigare. På tal om mos, så går min ordningshjärna av lite, av att titta ut precis nu. Det är grävs överallt (typ).. och till detta grå väder ser det bara för förfärligt ut.. nu kom stormen också, verkar det som. Löven ser ut som att ”nu draaaar vi!”, i nån slags vild panik.

Vad jag längtar till?

Att det till helgen ska bli kalas här hemma. Det finns både det ena och andra som ska firas, någon fyller vis 27 (!) snart och brädor på älskat hus är på och så vidare. Längtar efter att fylla hemmet med Stora familjen. Bara med oss allra närmaste så är vi ju alltid kring 20 personer, så det krävs lite planering och fix. Sånt jag tycker är löjligt roligt. Och som ni kanske förstått så har det redan börjats baka och greja.

Ok.

-Happy pappy monday, alla ni!

Lillafrun