IMG_7418 IMG_7421 IMG_7433

En så välbehövligt lugn dag idag.

Gått med tofsen på sned. Iklädd mjuka brallan. Någon har svassat i pyjamas lite för länge. Och någon annan tyckte att det minsann var en skjortadag, idag också. Målat med vattenfärger. Sörplat kaffe med vispgrädde i. Och ännu en dag, där vi kunnat tittat ut på regnet som stått som spön i backen. Tänt ljus och njutit av den så vackra rosbuketten jag fick igår från mannen.

Till eftermiddagen förstod vi knappt vad det var frågan om; ösregnet byttes plötsligt mot någon vi inte sett på tid och evighet. Solen lyste över gården! Och vi (typ) kastade oss ut. Så fantastiskt härligt med lite solsken. Det är löjligt lerigt och geggigt på flera håll runt gården nu, inte kul alls. Vår söta lilla grusvägen är liksom bara en enda lervälling, nästan. Men lite sol och torrare väder kan ju hjälpa, liksom. Hoppas.

Vi kvistade ner på affären efter utelek, och satte oss sedan ute på bron och mellisfikade med solen i ansiktet. Innan den, några minuter senare, byttes mot fallande regn igen.

Vi körde sedan riktig torsdagmiddag här hemma. Ärtsoppa till förrätt. Ugnspannkaka med mycket gott fläsk i. Tillsammans med en klick vispad grädde och MammaMormors lingonsylt. Och rårivna morötter. Till huvudrätt. Mums så gott!

Från middagsbordet har nu tre generationer, (Liten, Skäggig och Svärfar), gått ut för att göra något vansinnigt peppigt; Börja Riva Ställningen!!!

En oktobertorsdag. Så himla fint så.

Ha en god kväll, alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4