IMG_7799
Den första riktiga frosten.

En alldeles ovanlig mitt-i-veckan-dag. Småbarnen som hämtades av Mormor och Morfar för en heldag med mys i lilla byn. Allra första gången som mamman och minstungen skulle vara ifrån varandra så länge (och det gick såklart hur bra som helst!). En Storan och Lillan susade söderut för en så himla härlig stadsdag. Förutom att vi var så, så nära att vara med om något otäckt på vägen ner. Fy, sån halka! En dag av frissabesök för oss båda.IMG_4635IMG_4630IMG_4651
Massor av skratt. Timmar att känna sig så ompysslad. Mammalyx. Pagen åter funnen igen, efter en drös kapade centimetrar. Jag råkade visst förälska mig i en kappa också. Och slog till, som ni kan se. Kapp-lycka. Från lindex. Ni är många som undrat (då ni följt mig på instastories och på så vis ju redan sett min lilla ulliga kärlek). IMG_7830IMG_7816

IMG_7833Idag?

En älskad Hemmadag med mina gullisar. Där det leks och snoras och shoppingen från gårdagen packas upp. Som pyjamasar till flickorna. IMG_7831Min, den randiga, ser jag framför mig att jag ska sitta och sörpla lördagmorgonens kaffe i och liksom må prick hur härligt som helst i. Minimannen svassar runt och provar sina nya kallingar (hihi). IMG_7821Juniflickan verkar nöjd över lite mer förvaring till Lekhörnan i köket, samt över sin söta rosa finstickade dress. Med glitterhjärtan på knäna och lillmagen.IMG_7829

Såklart blev ljusförrådet påfyllt. Dom gröna och blå ljusen är mina favoriter nu, från det gul-blå varuhuset, ni vet. Doftar såå gott. Och matchar sådär löjligt bra till Hortensiakvistarna som också fick följa med hem. Jag kände mig som nån annan stadsmamma, med fina kappan och färska blomsterpaketet i famnen igår. IMG_7814

Jag gillar kontrasterna.

För idag njuter jag så av det älskade HemmaMammalivet. Att svassa runt i ullstrumpa, njuta Drömgårdens lugn, synen av frosten på marken. IMG_7806Omåttligt nöjd är jag också över den stickade mysbrallan till mig själv (den ni ser genom den dimmiga hallspegeln). Så löjligt skön. Perfekt för dagens städrace! IMG_7825

Livet bjuder på festliga konstraster, mao!

Ha en fin torsdag, alla ni!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4