IMG_8236 IMG_8237 IMG_8242 IMG_8244 IMG_8245 IMG_8247

Så vaknar vi till lördag. Och att ha helgmorgon, är alldeles särskilt härligt visst? Dagen har vi ägnat åt allt möjligt. Minimannen har varit med Farfar i garaget under flera timmar. Det roligaste stället att vara på om ni frågar lilla S. Mannen har grejat med lite av varje. Jag har tagit det sista av äppelkrattandet som gömde sig under fyrjhulingsvagnen som stod där. Juniflickan har varit med och hejat på här och där. Mitt i allt fick vi oss världens mysigaste paus. Älskade vännen E hade vägarna förbi. Minimannen hämta kanelbullar och tunnbröd i frysen och plötsligt hade vi mysigaste lördagsfikat. Dagens mysigaste stund. Det är alldeles för långt mellan Drömgården och Norrnorr, när det kommer till vännerkänslan. Därför också alldeles särskilt fint när vi väl kan ses.

En lördag, alltså. Vid mitt älskade favoritställe på jorden. Här hemma på gården.

-Fast nu ska vi snofsa till oss minsann. Hoppa i kalaskläder och åka till Mäjadalen på födelsedagskalas. Så himla mysigt det ska bli!

Ha en fortsatt fin helg, alla ni. Så hörs vi nog snart igen!

Lillafrun