IMG_8257 IMG_8260IMG_8251En liten människa vi älskar till månen och tillbaka. Har i dagar pladdrat på om det där med våfflor. Vi bestämde att idag var en perfekt dag att kalla Våffeldag. Söndag och massa mysig Tillsammanstid. Vi körde en egen Våffeldag. Mycket uppskattad. Av både stora och små.

Söndag, då.

Hur skönt?

Vi hade en så trevlig och god lördagkväll i Mäjadalen. Så idag är vi lite sådär tröttmössiga, hela högen. Efter våffelgoda lunchen, kläddes barn i ull och fleece, packades ner i Springvagnen och så gav vi oss iväg. Så glad över att det gamla Husmorstipset (gurgla vatten med massa salt i) hjälpte min hals i fredags. Igår blev det Lördagsgympa och idag Söndagsjogg med hela familjen.

Följt av massa mys.

Någon Liten undrar varför det ”redan är kväll?”.. klockan är strax efter 16 och det är snart mörkt. Hu. Nu börjas det på riktigt. Fast vi får se det mysiga i det hela. Och så börjar jag nog längta lite efter snön, som ljusar upp så och förvandlar världen till en vacker vintersaga. Att värma sig under filten, bredvid småttingarna, framför Pettson. Ljuvlig stund. Just nu. Matlistan är någorlunda skriven för veckan, finaste mannen är och handlar. Om en stund blir det en utav våra favoriter; Fisksoppa med torsk och crabstick. Ett recept vi fått från finaste vännen L. Receptet på Fisksoppan (samt en liten tillbaka-till-Norrnorr-tiden-tripp), hittar ni HÄR.

 

Ok. Åter till söndagsmyset. Ha en mysig första Vintertidskväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4