IMG_8273 Det syntes på en gång; idag blir en vacker dag. Solen sken in. Vi tände ljus. Dukade frukost. Och klädde oss i mjuka kläder. IMG_8270

Lilla stunden senare kom Kusin H, och skulle enligt plan stanna här och hänga med oss hela dagen. Förstår ni festen!

Efter första lekrejset här inne, packade jag varm choklad, frukt, kanelbullar och annat man kan tänkas behöva på en höstig utflykt. Typ ullfilt. Och så traskade vi iväg, hela stor-lilla gänget.

IMG_8278

Så himla, himla mysiga, sköna, trevliga och roliga timmar ute i vackerhösten.IMG_8281 IMG_8283 IMG_8287

Sörpla varmchoklad och leka massa roliga hitte-på-lekar där bara fantasin satte stopp. Och den fanns det minsann ingen hejd på, tror jag. IMG_8301

Där tror jag att dom var på någon ö. Och aktade sig för hajar eller så.

IMG_8302

Lillan somnade i min famn efter ett tag och fortsatte sedan snusandet i vagnen.

IMG_8303Så himla gulliga dom är dom där två. Kallar varandra för Lillebrollan och Storebrossan, den ene hjälper den andra. För att i nästa sekund vara smått i luven på varandra. För att lika snabbt ha det festligt igen. Kusinkärlek, liksom.

IMG_8300

En så härlig tur, för oss alla. I vårt ljuvliga Höga Kusten.

Dagen i övrigt har varit proppad med massa lek, pysslande och mys. Och lite disco i Salen på toppen! Nöjda och trötta små (och stora) ikväll.

Nu ska den här mamman strax krypa ner bland sovande varma småkroppar, efter att nyss ha vikt en massa tvätt och plockat små leksaker i ordning. Bästa som finns är att lägga sig och lyssna på den ljuvaste av musik; Småttingarnas andetag.

Känner mig löjligt nöjd över dagen som praoande trebarnsmorsa. Höstlovet fick en fin start, mao.

Lillafrun