IMG_8648I det kolsvartaste ottanmörkret, var en mamma och hennes två darlingar uppe och skramlade och pysslade och grejade i köket denna morgon.

Kaffet bryggdes, frukotsalladen hackades. Paketen plockades fram ur sina gömmor och kärlekskorten var beredda. Vissa (Lillasyster) tyckte att det var helt rimligt att sitta och börja tjuväta kanelbulle och sörpla äppeljuice när klockan bara var strax efter 06. IMG_8656

Till sist var vi klara och dundrade in med Vaaad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Pappas Faaarsdag. Hurra, hurra, hurrrraa! IMG_8670

Pussar. Kramar. Paket. Frukost på säng. En solklar hjälp (Storebror till och med förberedd med sin lilla pysselsax) med öppnandet av alla paketen. IMG_8681M är galen i fruktsallad. Och blir alltid helt salig när han får en skål med frukt. Nix. Han är inte knusslig. Världens bästa.

IMG_8679

#Bestdad.

Precis så. Några kallingar och Zlatans galet goda parfym och deo. Pappiga, mysiga grejer tyckte jag att barnen ordnat….

IMG_8683

Puss!

En så himla mysig morgonstund, med grattande av den där Vackerpappan vi älskar till månen och tillbaka.

Känner mig, prick varje dag, så otroligt lycklig över att just han är pappan till våra barn. Det är fantastiskt att få göra livet-resan tillsammans med honom. Var Päron till våra små. Och möta livets både lätta och svåra, tillsammans med just honom. Finaste mannen på jorden. <3

IMG_8685

Nu håller mörkret på att lämna och ljuset för dagen att komma. Rådjuren står utanför sovrumsfönstret även denna morgon. Det är Farsdag. Och här ska firas. Hela dagen lång. För vi har två älskade pappor till i våra liv. PappaMorfar, min älskade, älskade pappa. Och PappaFarfar, kära Svärfar. Lykligt lottade, är bara förnamnet.

Grattis alla pappor på Farsdag! Och ha en fin söndag alla ni som kikar in här!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4