IMG_8757En liten pojke som precis skrivit brev till Farmor och Farfar och var mer än pepp på att få posta hela alltet i deras brevlåda. Hur spännande kan den bli liksom? Älskar hur barn blir lyriska över småsaker. Jag försöker hänga med på precis samma vis. Det blir så mycket härligt då, liksom.

IMG_8765Som när snön plötsligt föll och ringdansen var igång med ens. Samtidigt som vi trallade Vi ser det snöar! . Det känns på en gång så himla gemytligt och ombonat, mjuk på något sätt. När snön kommer, menar jag. Det är liksom mest kallt, kalt och hårt ute nu. En stund av singlande snö var topp!

Annars har vi påtat med ditt och datt här hemma;

Som att träna kroppen spagettiaktig. Vara ute och få kinderna rödrosiga och bli fyllda av friskluft. Läsa Lotta på Bråkmakargatan. Och till kvällen samlas, alla fyra. Tända ljusen. Spika några foder. Bada barn. Och konstatera, att ännu en dag sagt svisch. Men livet är fint. Inte tu tal om det, inte. Som min Farmor. Skulle ha sagt.

Må så gott så hörs vi snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4