06012018-IMG_0363 Vad skönt med Lördag.

Efter frukost tog pojkarna tag i insamlingsstök och städade samtidigt bland allt pyssel. M mumlade något om att det fanns ohyggligt mycket pyssel av olika slag. Och två av oss tittade glatt på varandra och konstaterade att vi var väldigt nöjda över det.

06012018-IMG_0369 Mamma och Juniflicka har varit på långrunda. Stannat på mitten och pratat långt samtal med älskad. Lillan sov och mamman huttrade lite av att svettig stå stilla.. men blev liksom ändå varm i hjärtat av samtalet.
06012018-IMG_0371 Över gården är det massor av Rådjursspår. Trots att dom kanske pajar våra äppelträd (vilket jag skulle bli helt skogstokig utav) så tycker jag ändå att det är så mysigt att bo som vi gör. Titta ut genom köksfönstret om morgonen och där står tre nöjda rådjur och äter ur fågelbordet. Livet på landet är det bästa jag kan tänka mig. 06012018-IMG_0372Till eftermiddagsfika stod en favokaka beredd som jag snodde ihop i ett nafs någon timme innan. Den behöver en stund med kalla grader för att bli som godast. Raw choklad- och kokoskaka. Så himla god. Särskilt till en kopp kaffe, tycker jag. Receptet finns HÄR!
06012018-IMG_0375Medan Storebror varit iväg med en Bundis i hans liv och ”jobbat”… charmat tanter och ringt i kyrkklockorna och sånt. Så har Skrållan röjt här hemma med sin mamma. Jag älskar att vara tillsammans med båda barnen, men det är också himla mysigt med någon stund då och då. Med bara en utav småttingarna. Som igår när Juni somnat toktidigt och vi hade mamma-Sixten-tid… gjorde varma mackor som vi åt inne i Salen. Sörplade crush och skålade för livet. Små stunder som värmer ett Mammahjärta så.

Nu väntar kvällen här. Trettondagen och allt.

Lördagsbestyr i mitt hjärta.

 Ha en god lördagkväll alla ni!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4