Jaa, lite så känns det, ärligt talat.

Men kära hjärtanes. Det är ju lyx ändå. Att ha en massa vackra fönster som ska sättas in i älskat hus, liksom. Vi vet ju dessutom nu hur himla bra det faktiskt blir när dom hamnar på plats. Dom där handgjorda skapelserna med äkta spröjs och kulturglas som gör fönsterna till ett smycke. Så ingen klagan. Bara två otåliga människor som vill bli klara med den där gaalet tidskrävande fönstermålningen snart. Men på ett sätt är vi ju nära. Närmre än vi någonsin varit… ja, ni hör ju. Vi försöker peppa oss själva. För fy blä, vad tråkigt det är att måla fönster. För några veckor sedan hängde vi i Målarverkstaden, annars har vi inte, förrän idag hunnit dit sedan det blev nytt år alltså. Men nu köör vi! Jag bjuder på dagens två filmer på instagram stories… från ”Brottsplatsen”.

 

Nu har jag och M haft timmar av målning när Lillan sovit och Liten pös till Farfar för att skruva i nån traktor (=drömtid för Miniman) och ska helt världslyxigt bara traska lilla vägen till Svärisarna och få söndagmiddag. Känner mig som en prinsessa denna helg!

 

Hoppas ni har skön söndag!

 

 

Lillafrun