(inlägget innehåller en adlink)Rent ljuvligt att hela lilla gänget här hemma var peppade på sovmorgon denna fredag.

Barnen vaknade kring 09 och jag hade tassat upp före dom och dragit igång kaffebryggare, hunnit lyssna till det ljudet som jag bara älskar. Börja duka fram frukost och sen vaknade småttingarna och det kunde bli fredag på riktigt. Nyvakna små, det måste vara bland det gulligaste man kan skåda. 

 

Långfrukost sedan. Med favoritlimpa, philadelphiaost och krämig yoghurt (och den där granolan som snart är slut… försvinnande god! Recept HÄR). Äppelbitar, varmt (ej att ta för givet!) kaffe och barnens favorit; ägg i någon form. Kokta med perfekt krämig gula, denna fredag till ära.

Med innedag hela dagen i snöstormen igår var det väldigt härligt att komma ut till friskluft och ett lugnare väder. Såklart föll snön fortfarande, den tänker nog inte sluta med det förrän till midsommar eller så, men det var liksom njutbart idag. Så mäktigt med mängden också. Barnens lekställning, ser ni? Ett litet mått på hur mycket snö det är här. Vi hann få lite blygsam februarisol också innan snöandet tog över alldeles igen.

Nylackade mammanaglar med vårig färg, gjorde sista rycket med det eviga vika-tvätt-görat så mycket roligare sedan. Vill du ha ett precis likadant nagellack finns det HÄR i massa olika färger.

Och fredag på riktigt-riktigt blev det förstås när pappan kommit hem för helg. Med fånget tullisar till frun som hon strösslade ut i hemmet. Och med favoritcrushen till barnen. Fest!FredagsSkrålla. Och Fredagsblomster!

Nu är det kväll, vi var så hungriga hela gänget att det blev tidig middag här idag. Soft på något vis. Ett var sitt fredagsfyspass väntar mig och mannen nu innan kvällen och fredagsmyset tar vid. Jag fick ett akut behov av riesen för en stund sedan… får se om jag lyckas flirta till mig det.. inte jättepepp själv på att ge mig ut i snöyran…

Fredagshärligheter alltihop alltså. Och så står helgen för dörren och är fasligt välkommen, den här veckan också. Hoppas att ni får en skön fredagkväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4