(inlägger en adlink)

”Heeeij!”, säger Juni. 

En shoppingsugen HemmaMamma. 

Fina kappan på och sedan svisch iväg mot stan!

Fick en massa frågor igår på instagram om nagellacket. Essie är mitt absoluta favomärke. Och denna rosa darling, hittar ni precis HÄR. 

Vårig shopping till både småttingar och Preggomamma. Väldigt lyxigt att dessutom ha ett från-Mormor-och-Morfar-presentkort sparat sedan julen att utnyttja till småttingarna.

Det var en så himmelens mysig dag igår,

..tillsammans med mamma och Juniflickan. Några få timmar i norra staden där det prickades av jagvetintehurmånga ärenden. Blir ju lätt så när man inte är i stan så ofta. Lillan tyckte det var mer än festligt att gå och hålla Mormor i handen över kullerstensgatorna. Det var sviiinigt kallt, men vi värmde oss gott bland våriga ting  i butikerna och en utsökt lunch. Det lyste fest i Junis ögon!

När vi kom hem såg mamman ut som ett ufo. I vanlig ordning efter en sån där runda. Härligt ändå. Peppigt ufo, liksom. Dock tömdes energin totalis när ett sånt där ögonblicksverk inträffade för en småtting. Det är så typiskt. Som päron passar, passar och passar man. När det ser ut som att det ska hända något, hopphjärtat är ett faktum innan man hunnit fram till situationen och så vidare. Dåå, händer det sällan något. Men plötsligt händer något istället när man inte alls kan räkna ut att något ska hända… som att en Lilla, gåendes över köksgolvet bara tvärt ska halka och ramla pladask från ingenstans. Tappa luften och bli prick hur förskräckt som helst.. mamman också. Typiskt. Vi somnade tätt, tätt i nybäddad Storsäng till kvällen. Ja, inte mannen förstås. Han var i vanlig ordning idog och jobbade på till sena natten. Tror han skrapade färgspill och skruvade ihop färdigmålade fönster igår. Beundransvärda M.

Idag är det en ny dag.

Fortfarande förfärligt (onödigt) kallt (jag önskar varmare grader och takdropp nu,ju!). Men otroligt vackert med solen som gör all snö gnistrande. Jag får visa gårdagens shopping mer sedan, nu väntar skurtrasan! Tvätthögarna är redan vikta, mattorna utslängda och vi är på gång, minsann!

 

Önskar er en god torsdag!

 

Lillafrun