(inlägget innehåller adlinks)

Som alltid;

Heliga Makaroner Så Härligt Med Freeedag!

Älskar att vakna bredvid barnen. Slås av fredagsfeeling. Ta morgonen i lugnan ro (jaa, så lugnt det nu går i ett småttingliv, alltså… inkluderar ju typ minst 25 uppstigningar under en frukost. 12 var per barn. möjligen en för sig själv och kaffepåfyllandet). Gå långsamt över såpskurade trägolven och bara njuta.. den där nystädatkänslan jag älskar så. Lyssna till kaffebryggaren och vakna i den takt kroppen vill. Så himla lyxigt också att M alltid jobbar in under veckan så att han slutar tidigt denna veckodag. Han och Minimannen har nu tagit emot storlasset med isolering för övervåningen som levererades idag. Håhå, så rooligt det är att vi tuffar framåt! Till kvällen har vi mysiga planer hela familjen; åka till lilla staden och fredagsmysa med Idan och hennes F i deras nyköpta hus som vi ännu inte hunnit hälsa på i. Efter fredagspasset, unnade jag mig skön mammastund. Varm dusch och tillpiffning. Sen drog Den För Ivriga, barfota, upp på övervåningen för att golvdrömma.

Så. Där är dagens Fredagsmami, alltså.

Precis som under tidigare preggoteter är det mest nederdelar jag preggoshoppar. Som dessa helt underbara hängselbyxor från Asos. Finns HÄR.  Känner mig så himla härligt mammig i dessa.

Ser framför mig att jag ska pusta fram och trädgårdspåta i vår i dessa. Skulle jag nu inte ha en växande mage, skulle jag nog också gått för ett par sköna mom-jeans i vår.. typ dom HÄR.  från gina.

Överdelar har jag några mamma-toppar. Men mest bara vanliga, i en större storlek bara. Som den ni ser på bilden, som ju är en alldeles vanlig, nyinkommen, topp från Lindex. Norpade åt mig en sån häromdagen, till HemmaMammalivet nu och framåt. Finns HÄR.

Ett hårdband verkar ju vara vårens must have också. Det hittar ni HÄR.

Allra, allra finaste Julia som inspirerade mig till det marinblå hårbandet. Till det, också. Den där Julia, alltså.

Fyrbarnsmamman i drömmiga huset där ute på landet, nere i vår södra del av landet. Hon som jag håller varmt om hjärtat och som är den som inspirerar mig på så många plan här i livet. En utav väldigt få bloggar jag läser varje dag. Lova mig, om ni inte redan hittat dit, att kika in hos henne. Nu. Här kommer ni direkt till JuliaK,

Det piffigaste, särskilt på han som valt två glassiga färger samtidigt, är såklart fredagsmålade naglar. Vårvinterfeeling vet ingen hejd ju.. trots att snön singlar utanför!

HÄR hittar ni koralliga lacket också!

 

Ok. Dags att göra i ordning småttingarna för fredagsäventyret!

 

Hoppas ni får en god fredag och härlig start på helgen!

 

Lillafrun