(inlägget innehåller reklamlänkar)

För varje dag som går nu. Känner jag att det blir mer och mer preggobubbla och tankar på att vi faktiskt ska bli fem i den här familjen.

Vill helst ha hela lilla familjeklanen runtomkring mig prick jämt. Kramas med mannen. Pussa småttingar. Sådär som jag alltid är, mao… fast med ännu mer bubbliga känslor och börja boa på riktigt-längt.

Mannen undrar om jag är nervös inför förlossningen. Nej, svarar jag. För att i nästa sekund få tusen fjärilar i magen. Peppiga fjärilar. Han, är orolig för att vi inte ska hinna fram. Ej så konstigt. Med tanke på vilken fart Juniflickan kom med (läs Junis förlossningsberättelse HÄR, om du vill). Dom där 6 minuterna i trafikstopp där asfaltering jobbades med där mitt i juninatten…. jaa, dom var inte ostressande för någon av oss. Och denna gång kommer det kunna bli likadant.. då det är nytt vägarbete på väg mot BB. Det är inte nära ännu, på något sätt. Fast ändå börjar det ju dra ihop sig.. när sista tio veckorna börjat prickas av då känns det ju nära, liksom.

Där hänger en alldeles underbar blåvitrandig skjortklänning. Du hittar den HÄR.

Jag fantiserar om att svassa omkring i den om en drös veckor. Mysa ner mig bland sköna kuddar. Färskisbebbe. Och ammemysa.

Kanske blir det där en klänningsfavorit i sommar. Så bra med knäppningen ju, då passar den liksom för oss som tänker ammevänligt också. Älskar puffärmen och knytet i midjan.

 

Skulle kunna tänka mig en lätt och skön sommarsko till, likt den HÄR, som dessutom är till bättre pris nu. Eller den HÄR.

Jag undrar om jag lever farligt… för här är inställningen till fullo att det kommer bli en väldigt härlig, varm och somrig sommar! Känner ni lika?

 

Nu ska jag gå ut med min kaffekopp och sätta mig i solen en stund, innan jag tar i-vagnen-snusande Lillan och knatar iväg mot Förskolan och Storebror. Ett par veckors Påsklov är över för honom och lektimmarna väntade i morse. Flickorna har haft hemma-häng. Mysmorgon, Preggo-mamma-gympa och en alldeles ljuvlig tur ute på skaren.. vi åkte räserkälke i full fart och tjöt av skratt båda två. Vi har lite två världar här nu. Vårvinter, på vackraste vis och med masssor av snö fortfarande. Och på sina ställen anas Riktiga Våren… till exempel håller en alldeles förskräckligt geggig lillväg på att tina fram. Men alltså, jag är till och med pepp på det, lera! Våren har nog aldrig varit så efterlängtad som nu, efter denna långa vargavinter.

 

 

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

 

 

Lillafrun