(inlägget innehåller reklamlänkar)Medan regnet hängde i luften gjorde jag bytet från höst- och vintergarderob till vår- och sommarvarianten. Så man kan bli nipprig för mindre, ju! Och ännu en sån där skön grej att ha checkat av..

Barnens kläder grejade jag och S med redan förra veckan. Där handlar det ju mest om att rensa ut en storlek och göra plats för nästa. För mig och mannen är det årstidsbyte.

Från lite mörkare, murrigare färger.. till skirt och ljust och svalt.

Åh.

Måtte det bli en riktig sommar i år.

Jag plockade inte fram alla mina sommarkläder.. jag hoppas ju på att kunna amma även denna gång och tänker att en drös med vanliga klänningar ju inte är så användbara då…. finns ju knappast något så opratiskt som när man måste klä av hela sig typ. Dock finns ju omlott- och skjortvarianter som funkar! … ja, och amme-lucke-varianter förstås!

Typ den HÄR blev jag nog lite smått kär i…

Tre samtal idag med Hälsocentral som engagerat och brytt sig gör mig varm i hjärtat. Lilla Junihjärtats status väntar jag med att klargöra till imorn eller så. Men ja, glädjen över denna syn är makalös; busflinet bakom nappen, där hon leker doktor.. så passande! Barnen har haft soft dag.. vi tog oss inte utanför dörren förrän kring middagstid. M kom hem och vi firade med utestund medan middagen grillades, på en måndag-onsdag som känns hoppfull!

I vårsomriga garderoben fyllde jag på med lite ditt och datt.

Skönaste sortens amningstoppar. Dessa två ovan är från Lindex. Finns HÄR. 

Jag har ett par från Boob också som är himla fina och bra. Den HÄR var så fin. Men den HÄR blev jag alldeles kär i.

Och så en liten drös med nya, drömmiga trullor.  Särskilt för en sån som gillar spetsigt, fint men ändå väldigt skönt. Höga och härliga ska dom vara!

Lindex har ju så bra 3för2 på sånt där. 

Vita, HÄR

Grå med hög spetskant, HÄR 

Och dom allra drömmigaste, höga, ljust rosa och med spets, HÄR 

 

Ok. Nytränad, nyduschad och med hoppfull känsla i mammahjärtat. Ska jag göra något så fasligt ovanligt som att prioritera en timmes playtittande. När den HÄR fina familjens papps och deras hem är med i rutan, kan man ju liksom inte missa det.

Hoppas ni haft en god onsdag som kännts som en måndag, men som gjort en lika lycklig varje gång man kommit på vilken dag det är och att det snart är tillsammansdagar igen!

 

 

Lillafrun