Å.

Nästan på gränsen till för lyxig tid just nu. Känns knappt som mannen jobbat senaste veckorna, det har han förstås. Men det är stor skillnad mot höst- och vintermånaderna med lite övermycket, som nu bytts mot lite lugnare tider… (bara två jobb i rull och inte tre..). Dessutom är det ju så många helgdagar här och där nu i maj och på toppen av allt har vi nu Tillsammansmåndagar varje vecka. Så ja, det är helt klart lyxigt hela alltet!

Och idag Klämfredag så långhelgen är mer än ljuv och bara som ett pärlband av härliga, lediga majdagar.

Medan jag och M stökar på med än det ena än det andra i huset eller ute på gården, virvlar barnen runtomkring. Leker i sanden, gungar eller är med precis mitt i vad vi nu gör. Allt är bara prick hur trevligt som helst.

Idag hade vi som en del av dagsplanen att ”Städa först. Äta glass sen!”. Mycket bra!

Nytvättad trasmatta och ljuvligaste helgbuketten, vitsippor!

Majköket!

Ni som hänger med på instagram (ni hittar mig HÄR) har kanske kikat små filmsnuttarna från dagen (ni vet när man klickar på min runda profilbild?)… och sett vad vi bland annat pysslat med idag. Lovar visa i bilder här snart! Jag preggogympade samtidigt som M stod och sågade oss in till sovrummet…

Ja, sen var det hög tid för den där glassen nere på byn. Samtliga knatade och det var den godaste mjukglassen jag någonsin ätit, som gulliga E på Glassbaronen levererade! Vårpremiär för lek i lekparken sedan. Lyckliga små. Pappan höll koll och jag satt mest och var gravid, klappade mage och kände mig bortskämd på livet.

 

Nu bara längtar jag efter att natta barnen… det är nämligen helt fantastiskt vackert ljus där inne i sovrummet nu, med den nya, 2,30 meter höga pardörren (!).

 

Önskar er en skön fredagkväll så hörs vi snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4