(inlägget innehåller två reklamlänkar)
Lördag.

Å himmel, vad skönt.

Jag har fyllt dagen med bara en massa må-bra-hittepå.

Som att det första på dagen, gå liten runda över gården. Dofta hägg och knipsa lite kvist att ta in.

Svassa omkring i skönaste sommarstassen. Nya blommiga shorts och linne. Jag är för snål för att köpa massor av preggokläder… denna stass är en alldeles vanlig men som också funkar nu med bebbemage. Kanske skönaste shortsen jag haft. Till liten peng dessutom.Shortsen finns i flera olika mönster. Hittade dom hos Lindex häromdagen. HÄR, om ni vill spana lika.

Och favvislinnet med finaste spetsen, har jag ju som ni redan vet i flera olika färger. Finns HÄR i olika färger! 

Jag och Juniflickan var ute på en lång äventyrstur. Hon i vagnen mestadels, men när det var som brantast (och allra höga kusten-vackrast), då knatades det själv på egna ben. Lilla flickan, så himla mysig att umgås och filosofera med. Vi såg både stora vattnet, båtar, myror och massor (!) av liljekonvaljblad.

Lördagsfikat har vi också. Årets första rabarberpaj. Å, så gott. Med vaniljglass till.
Enklaste Rabarbersmulpajen.

Typ;

1 dl socker, 1 dl vetemjöl, 2 dl havregryn som blandas samman och till sist ihop med 75 gram smält smör och en liten, liten skvätt grädde. Bara att sedan strö smulet över en pajform fylld med hackad rabarber. In i ugnen i 175-200 grader tills pajen har önskad färg. Cirkus 15-20 minuter. Allra godaste med vaniljglass till, tycker jag.

 

Extra många pussar från den där skäggige också. Vackraste människan på jord. Och nu väntar en kvällstur med hela gänget. Barnen får göra natt i vagnen. Det är så andäktigt vackert nu att man helst vill bo utomhus.

Hoppas er lördag varit fin. <3

 

Lillafrun