Älskad, sovande, Fyrklöver…

Alldeles smånervös ( i onödan förstås) för att väcka Honom, krånglade jag mig ur trasslet av små armar och ben.. och klev upp och fortsatte där jag avslutade i natt, vid sena födelsedagsfixet.

Den tredje julidagen och den där älskade, skäggiges födelsedag.

Kaffebryggaren puttades igång, födelsedagsljuset tändes, kanelbullen värmdes och så vidare. Svart kaffe, kanelbullar, bondkakor, kalljästa brödet och fruktsallad.. hans favvisar.

…. jag ser födelsedagskortet symboliskt för vår Stora Lilla Familj. 

Storebror hjälpte mamman till morgonen med det sista fixet. Lillasyster lät vi sova, lugnast så…

.. Med fullproppade frukostbrickan, paketen på hög, nyvakna småttingar och morgonrassliga födelsedagssången, väcktes den där Vackerpappan i morse…. med sin minsta favoritflicka tätt intill sig, och dom där två människorna han med kärlek kallar för Bill och Bull (jag och Minimannen… likisar är vi) sjungandes i kör…med gullebäbis någonstans mitt ibland allt.

Det var minsann rätt så sjåigt att få med oss både födelsedagsbrickan, paketen, lilla bäbisen och oss själva.. men jag tror vi klarade det, pappan log gott när han slog upp ögonen… målet med det hela, ju.

 Och som ni ser, hade M det vääldigt serverat. Behövde varken öppna paket eller äta bulle själv….

Födelsedagspresenter. Kramar, lite snyggelisnygga kläder och ett par (astråkiga, men för någon mycket önskade) arbetsshorts. Och något jag får hjärtekramp utav..

En förevigad Lillprins med midsommarkrans och guldig ram.

Födelsedagsmorgon, för honom, vår M.

Och nu en hel dag och kväll att fira den där människan jag beundrar, varje, varje dag. Mina barns Vackerpappa.

 

Grattis min bästa människa på din 28årsdag! Du är den finaste jag vet. Och vi älskar dig så.

 


/Lillafrun

 

… och dina tre småttingar!