Ammemys innan festliga kalaskvällen!

Någon väntade. Och väntade.

Allt var liksom färdigt. Recept på baguetterna finner ni HÄR. 

Mannen grejade med bubbligt i glasen till allihopa.

Favoritgrytan stod och puttrade på spisen. Recept HÄR i ”Det Stora Middaggainlägget”.

Snuviga Juniflickan chillade på Storsängen… med något man bara får låna ibland och som då är så festligt så det förslår. Rör ni så dör ni. Typ.

Alla ljusen tändes..

 

Äntligen, äntligen slog kalastiden in och hemmet fylldes av älskade människor.

Systrar, mostrar, kusiner, svärföräldrar, älsklingspäron, syskonbarn som är som småsystrar, svågrar.. en ynnest alltsammans.

En hjärtevarm kväll att spara i hjärteasken.

Ja. En ynnest. Att vi har varandra. Att vi, Storlilla familjen har vårt hem och kan få bjuda hem hela hopen för att ha trevlig kalaskväll tillsammans. Vårt hem, som är så perfekt operfekt det bara kan bli. Ständigt någon slags renoveringsröra. Skavanker i oändlighet. Men det spelar ju precis iiingen roll. Vi älskar varenda millimeter av detta gamla hus. Det är kärlek innanför väggarna. Och vi fullkomligt älskar att få öppna dörren och säga välkommen till våra hjärtenära. Få kramas ”heej!”. Äta gott. Utbyta livet i stort och smått. (Öppna paket, håhå, bortskämd, igen!). Njuta synen av lekande kusingäng.. som till sistens somnade härs och tvärs. Och till natten, kramas hejdå och känna sig mer än hjärtevarm efter en kväll i början av oktober när vi bjöd hem till höstigt födelsedagskalas. Tacksam, är jag.

 

Ps. Jag lovar, ni är redan en drös som frågat nämligen, efter att ha kikat små händelserna på instagram.. ni ska få receptet på den där glasstårtan! Alla älskade den! Ds.

 

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4