Jag har portat systeryster från min blogg närmaste dygnet.

Tänkte bjussa er på innehållet i hennes juleklappar. Det är så himmelens mycket tanke i paketen och det är ju så vansinnigt roligt att ge då. Har försökt tänka så lite nytt-och-slit-och-släng det bara går. Hållbart. Hjärtligt. Är tanken. Och hjärnan är krullad, typ. Men det känns bara bra.

En loppad julekyrka. En personlig almanacka med bilder på barnen och deras moster för varje månad. Och så ett foto, i loppad liten ram. Kärlek så det står ut genom öronen på julklappen, ju!

I Drömgårdens tomteverkstad.

Spisa julemusik. Försöka besegra tvättberg så pass att tvättmaistro kan ge sig ledigt i lugnan ro över jul. Dofta hyacinter. Få spontanbesök av både Far och Svärfar. Bjuda på kaka och julekarameller. Ge barnen Julens Bad (haha, så hedenhösigt och härligt!). Griljera skinkan. Göra en karamellsort till. Slå in alla julklappar. Hänga upp jultjärven till småfåglarna. Handla sista julematen. Göra sista-minuten-grejer som dyker upp och som bara MÅÅÅSTE hinna ordnas. Susa inom sötaste blomsteraffären. Tända det fjärde ljuset i advent. Hasta hit och hasta dit. Och vissa väntar på Julafton så mycket att dom nästan storknar..

Å. Så mycket kära bestyr nu, alltså!

Hoppas så att ni har det gott, alla ni! <3

Nu ska här öppnas Adventskalender, lucka nummer 23… å, så nära nu!

Lillafrun