Å,

 

Älskade, äskade barn. Idag fyller du fem år. Jag och din pappa är så oändligt lyckliga för att just du kom till oss, den där lördagen i början av mars år 2014. Solen hade gömt sig länge, där uppe i norrnorr, men den där morgonen när du kom till oss, då började den lysa med de starkaste av strålar.

(HÄR kan ni läsa lilla berättelsen om när Liten entrade världen).

Vi är så oändligt stolta över dig. Vår Liten. Minimannen S. Som idag fyller ”en heeel hand!!”. Så klok och kärleksfull. Så livssprudlande och så viljestark. Med ett hjärta av guld.

Orden stannar i bröstkorgen hos denna mor. Kärleken svämmar över, liksom.

(Liten på sin Livets Första promme. Tre dagar gammal)En puss innan pappan åkte på uppdrag!

 

Vi är så oändligt stolta över dig, storlilla pojke. Vilken resa Du påbörjade, för mig och din pappa.

Att få bli mamma och pappa. Så oändligt stort. S är vår förstfödde. Störst i lilla Tripp-Trapp-Trull-syskonskaran. Han kommer alltid ha den speciella platsen. Med allt vad det innebär. Alla livskapitel är det han som först börjar fånga och vi, hans päron, försöker göra så gott vi kan på vägen. Vi är ett dreamteam, som nu är utökat och förstärkt med dom två mest magiska småsyskonen vi kan tänka oss.

Alldeles nybliven ettårig Hemmansägare!

Att ha blivit Storebror till en liten Juniflicka!… ett uppdrag för livet. Som du gör med bravur, varje dag. Önskningen om en Lillebror, uppfylld!

Fem år och redan så, så fantastiskt fin Storebror, till två. Du tar uppdraget på allvar och är, precis som det står på din tröja idag; ”världens bästa storebror”. 

Alla barn är unika, och bara för att ett livskapitel lästs med en unge, har man absolut inte svaren för nästa lilla syskon. Men ändå, känslan av trygghet och erfarenhet, liksom. Finns där, i alla fall lite. Allt vi upplever med S är för första gången. Men det är så otroligt fint. För sen den dagen Sixten kom till oss. Har jag känt mig helt och fullt självklar i min roll som mamma. Han gav mig den största av gåvor. Att få bli Mamma.

De fem senaste åren är de lyckligaste i mitt liv. Det är absolut det bästa jag vet, att få vara mamma till våra tre småttingar. Så underbart härligt, så himmelens svårt och klurigt ibland. Så tröttsamt också, javisst. Men för det allra, allra mesta; så lyckligt! Och alltid, alltid så oändligt mycket kärlek.

Grattis på födelsedagen älskade unge!

 

Idag ska vi fira, hela dagen lång. För Storebroren S, Prins Darlingen, Pastellkungen, Minimannen..Mammas Liten..

 

..idag fyller Du 5 år! 

 

kram från Mamma.

aka,

-Lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4