Titta där då!

Vi fullkomligt struuntar i att det surras om möjligt snöfall om några dagar, och planterar lyckligt älskade vårfina, påskviskande blomster där ute på verandan. Nu är nu, ju. Och det har smått svämmat över av vårrpirr denna vecka! Nog för att jag bär in lilla kitteln om natten.

Minipåskliljor. Söta penseér. Några kvistar videung. Och där i bakkant; ett fång björkris i gamla kockumspannet. Fint så.

Nytvättade trasmattor hänger på tork och vi kan väl säga att drömgården lever två liv just nu. I vissa delar; ohyggligt i ordning och i vårfejande. Medan det i stora delar är riktigt hajchaparall… kika in dagens storisar på instagram, vetja! Klicka er in på min profilbild där för att se små filmsnuttarna. Håll i er, för att inte bli chockade!

 

Fredag, alltså!

Vi har maxat den med mys. Jag klev upp i nystädade hemmet i ottan och satte en deg så jag kan kunde bjuda gullskruttarna på nybakt ”mammabröd” till frukost. En god start! Sen har vi påtat här inne och utelekt förstås. Lekt i lekstugan och gungat. Så härligt! Jag firade sedan in helgen med en löptur i väldig fart, följt av loppistur med Minimannen medan minstingarna sov här hemma med renoveringsjobbande pappan. Och nu är MammaMormor här för att kliva på fredagsmyskvällen med Storebroren och Skrållan. Brandismannen, Brandisfrun och bebben ska nämligen piffa till sig för middag med resten av brandkåren. Så festligt!

 

Önskar er alla en god första aprilhelg!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4