Fylld kycklingfilé med pest och mozarella!

Klicka på de grönmarkerade orden för att komma direkt till recepten!

Ljummen middagssallad med halloumi!

Mitt bästa Pajrecept!

Torskknyten!

Pasta rosso med parmesan!

 Godaste Fisksoppan och Ett fantastiskt bröd till den

Plåtmat förstås! 

Några middagsrecept, för att kanske underlätta lite i vardagståget!
Att göra flera pajdegar samtidigt, för att kunna frysa in, är ett lifehack. Plåtmat, ett annat. En ljummen sallad såhär på vårkanten tycker jag alltid är fräscht och gott. Kanske finner ni något litet middagstips.

Nu håller lillprinsen på att vakna där ute i vagnen hör jag, dags att snusa skör liten pojke som mest bara velat vara i mammans famn hela veckan lång. Men idag verkar han marathonsova som vanligt igen, lillvännen. Dunderförkylning och tandsprickning i kombo.. puh, säger både han och jag. B är inte jättelätt att bära nu alltså, hah.. goseplutt, så mjuk och go. Det kändes som en god investering när jag drog av ett svettigt gympapass här nyss. Stärka mammankroppen, liksom. Och tanka ny energi förstås! Dom enda som kunnat få Lillebror riktigt glad denna vecka, är hans storasyskon. Så gulligt ändå!

Vi hörs snart igen!

 

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4