Jag vet. Det kanske börjar bli tjatigt. Men alltså. Alla dessa blommor där ute i trädgården. Gör mig salig.

Den här sommaren är hittills så himla bra. För både det gröna och oss människor. Det är soligt och varmt och sommarregnigt, omvartannat. Svensk sommar. När den är som bäst.

Energigivande och vilsam i god blandning. Det är en sån lyx att leva nära naturen. Tycker jag.

Det är så frodigt och grönt. Och vet ni, något jag längtar massor massor efter?

Att få se myllret av rosenknopparna på våra New Dawn-rosor slå ut.

Dessa rosor är inte alls nya, men har bara blommat väldigt, väldigt sparsamt. Men i år. Ompysslade. Med Guldet från lagårn, ni vet. Ptja, jag tror att det har gjort susen.

 

Nu är det småmulna junikvällen.

Och i hjärteasken en sommarlovsdag. Med allt från byatur med alla tre småttingarna, en i vagn och två i skrinda (jo, det var tungt men det gick finfint). För Skrållans första tandisbesök gav vi oss iväg, förstår ni. Och så himla duktig lilla coolingen där var. Impad mor. Självklart blev det glassätande i skrindan på vägen hem för storasyskonen.

Så har vi varit på smultronjakt och fått jaktlycka. Studsat studsmatta och lekt i lekstugan. Ute-fikat. Så lagade jag extramycket middag och tvär-ringde till päronen som jag anade kunde ha vägarna förbi precis kring middagstid. Mycket riktigt. Så då fick vi älskat middagssällskap också. Det är dom så värda. Som dom alltid pysslar om oss.

Till kvällen sprang M med minstingarna medan jag tränade hemma på köksgolvet innan min och Minimannens date. Han älskar han-och-jag-tid. Jag med. Nu sover småttingar och en stunds vila innan kudden väntar…  ikväll känns det nääästan ok, med tanke på mysmulna vädret, att göra natt innan midnatt.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4