(Inlägget innehåller reklamlänkar!)Det är sista augustidagen för i år och våra äpplen börjar vara plockningsredo.

Längtar efter nyrörd äppelmos och smaken av årets första äppelkaka. Det vore också så roligt att prova göra egen juice/must av våra alldeles egna äpplen.

Bertilen är pepp, han också.

Och allt tar förstås lite längre tid med sällskap och hjälp av tre små nyfikna minimänniskor, men allt blir också 300 % mysigare och härligare och jag njuter allt jag bara kan av att få dela alltsammans med småttingarna.

Och förresten! Ser ni sicken småhöstig stass jag unnat mig?

Nya mjuka, sköna jeans och superfräsch ribbad tisha. Älsk på hela alltet.

Jeansen hittar ni HÄR och tröjan HÄR

Tröjan finns även i svart (HÄR) och den tror jag att jag ska norpa också, så himla bra basplagg med lite längre ärm på tisha.

Sensommar-snart-höst-ljuset! .. med lilla B i min famn. Nyp mig i armen.

 

Nu väntar lördagen här. Jag började min dag med en löptur, den skäggige är renoveringspepp, Lillebroren var supersömnig och sover redan och Minimannen är ute och matar sin myrstack med sallad från lilla pallkragen tillsammans med Lillasyster. ”Radarparet”, storasyskonen, är dösköna med walkie talkies så att vi (smått hariga päron, särskilt det ena…) kan prata med dom när dom är ute på gården själva. Brandispappan har förstås lärt ut att alltid avsluta meddelande med ”kom” och ”klart slut” alldeles i slutet osv. Dögulligt!

Önskar er en härlig lördag!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4