(Inlägget innehåller reklamlänkar!)

Fick frågor om min höstiga utstyrsel på självaste 29-årsdagen.

Den stickade kjolen hittar ni HÄR

Strumpisarna HÄR

Och eftersom tröjan är urgammal, så hittar ni en annan variant HÄR

Färgerna. Materialen. Alltsammans. Gör att jag känner mig så höstfin i dessa plagg.

Hoppas er tisdag varit god.

Jag har fyllt min med HemmaMammaliv till bredden. Och många gäspar. Har trötta höstdagar och ska försöka landa på kudden bland småttingarna, alldeles snart. Men först vila lite, innan natten. Bär med mig springturen med barnen i vagnen. Bertils busiga skratt när han plötsligt stod i sovrumsfönstret. Långa utestunden när jag serverade ungarna mellis bland nyfallna höstlöv. Och kvällens skratt innan barnen somnade.. det finns knappast något så själagott som att skratta tillsammans. Det och mycket mer. Varje dag är ett liv. Och jag är så evigt tacksam som får spendera dagarna på detta sätt tillsammans med små barnen.

Ta hand om er. Så hörs vi snart igen!Emmeli

G-VMBJT57ZE4