(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Det var blyertsgrå oktobermorgon och jag mötte upp storasyster Storan. Vinkade hejdå till älsklingarna och det var så himla konstigt. Splittrat. Men dagen som följde, för oss alla, var helt underbar.

(Förresten! Jag fann min höstiga, ribbade topp i en snarlik variant HÄR om du är intresserad. Fanns i flera fina färger!)

Inget drastiskt. Jag tycker om mig (och mitt hår i detta fallet) som jag är, liksom. Men kära hjärtanes så härligt att bli ompysslad. Så himla, himla nöjd.

Framförallt. Så enormt tacksam. Över att ha en storasyster som är min bästa vän, också.

Det är 19 (!) år emellan oss, ”Storan” och ”Lillan”, fräsigt visst? Och så två darlingar emellan oss. Tillsammans tänker jag på oss systrar som fyra olika blommor som tillsammans bildar en vacker bukett, skapad av två människor jag älskar så. Sa jag att jag är obeskrivligt tacksam över mina storasystrar?

-Det är jag.

Och hur gick det nu då för Amningsprinsen B.. och mamman..? Hur bra som helst. Till kvällen när jag kom hem, tog vi igen allt mys och amning och allt har sedan varit som vanligt. Löjligt glad är jag för det. Kan hända att han efteråt varit än mer mammakär och ”dragit i blusen” än mer, bara för att försäkra sig om att allt är som det ska.

Har njutit så, så av Hemmalivet efter två stadsdagar denna vecka. Jag är fasiken ingen stadsbrud. Inte nånstans. Lantis inifrån och ut. Ungarna (som var med på ena stadsturen), jublar lika mycket dom, över att komma hem till ”Vackerhemma” efter stadsbrusiga turer.Idag är det fredag. Oh, så härligt! Först väntar sköna, lugna timmar här hemma med barnen. Vi tog visst sovmorgon, myser nu och påtar med ditt och datt. Jag drar nog av ett gympapass alldeles snart också, för att väcka kropp och knopp. Sen åker vi iväg (igennn!), lämnar barnen hos världens bästa Mormor och Morfar en snabbis för att riva av ett möte, jag och M tillsammans med en ny möjlig samarbetspartner (ni får såklart hänga med på allt om det blir något utav det). Därefter väntar fredagsmys med vänner och det ska bli så himla mysigt! Ser fram emot den här fredagen!

Hoppas att du får en fin fredag och en god start på helgen!


Emmeli

G-VMBJT57ZE4