Hej i tisdagkvällen!

Hoppas din dag varit god. En tröst är annars, att en ny väntar på dig imorn. Och kanske kan du ta kvällen att ladda om? Göra något du vet att du samlar energi genom.. igårkväll efter att jag nattat barnen struntade jag i diskbänken och trippade upp i blivande Stora sovrummet, lät mig ledas genom ett yogapass (finns ju maaaassor av sånt på youtube ju!) med mysig musik och tända ljus i kring. Följt av varm dusch. Nytankad mor därefter. Disken gjorde typ sig själv…

Jag känner mig trött nu och som sagt, och är det något som tryter då, är det inspiration och motivation till matlagning. Så, jag kikade också i Receptkategorin här inne på Drömgardsliv och fann ett recept jag glömt och blev så ohyggligt sugen på. Som jag förstås ”mååste” tipsa vidare om till er!

Morotsrårakor med kikärtsröra och fetaostsallad.

Otroligt fräscht och vansinnigt smakrikt och såå gott!

Ni finner receptet HÄR!

Nu väntar kvällen, med kvällruljangs och renoveringsbestyr i salig älskad blandning! … helt ofattbart att vi ska tapetsera första rummet inom några dagar… renovering är materiellt och oviktigt på ett sätt. Men på ett annat, så bygger vi liksom vårt Hem. Här, på gården som är vår plats på jorden. Och det, är så mycket hjärta det bara kan bli.

Ta hand om er!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4