(Inlägget innehåller pluttgullig reklamlänk för Lindex!)

Å. Det är ju bara så himla speciellt med barnens födelsedagar.

Jag hade tänkt bjuda er på ord om odling idag, men nä ni vet hur jag är.. med hjärtat i handen, alltid. Så dom orden får komma en annan dag istället. Nu är jag så himla mitt i tankarna på att skapa en härlig dag för älskade Lillebroren i familjen. Ettåring ska bli tvååring.

Ungarna sover sedan länge. Ballongerna hänger i taket. Tårtan är bakad. Gräset efter barfotaspringet är borttrollat.

Jag ska nu bara slå in några små paket. Loppade porslinsfiguren och andra smågrejerna.. den största presenten ids jag inte slå in.. den får han leta ute på gården imorn istället…

Krinklade, vävda bomullsshorts i rostbrunt. Dögulliga. Likadana hittar ni HÄR.

Ännu en bok i favoritserien, Bonden Blom. HÄR hittar ni denna. En liten vattenkanna från Granngården.

Och så ska jag skriva på kortet. Ord från hans familj. Som beskriver hur mycket vi älskar honom, hur alla kan springa huset igenom när B är på dela-ut-kramar-humör.. för dom där småarmarna går inte av för hackor, där dom drar tag i en och kramar om. Vår lilla traktortokige, blomälskande, djurgalne, fortfarande väldans ammegosande Lillebror.

Mamma Emmeli

-eftertänksam och så himla lycklig och tacksam.

G-VMBJT57ZE4