Ibland blir jag bara så sugen att kika i arkivet. För jag älskar att minnas. Älskar att samla minnen. I ord och bild. Jasså, det hade ni förstått redan? Okejdå.

22 september 2012– Minns denna dag ännu. Skrattade så tårarna rann.

22 september 2013– Inte klokt om jag hade känt någon annan känsla än just den.

22 september 2014 – Kan riktigt känna den där längtan vi hade…

22 september 2015 Med Lillasyster i magen och allt…!

22 september 2016– Å hu. Blir alldeles gråtig. Det gjorde så ont och var så obehagligt.

22 september 2017-Heej och hå, LUGNA NER DIG KVINNA! Har jag lust att säga till mig själv. Gör förmodligen samma saker nu, men känner så hur sjåigt jag hade det då.. nu, med en hop ungar och softare inställning, mår jag bättre än någonsin!

22 september 2018– Det lät ju rätt mysigt faktiskt!

22 september 2019-Oooh jäkelen vad vi är nära nu..!

Och till sist; 20 september 2012..Idag har jag HemmaMammat. Lekt jaga med tre ungar som fullkomligt skrikit halsarna av sig av iver. Dom ÄLSKAR när mamman leker. Så har jag nöjdat mig över mina tre nyloppade stolar. Vi har ju för tusan en hel våning att fylla med möbler och pinaler. Köpa nytt går förstås fetbort. Lite gympa, sån som min mamma gör varje dag men som lika väl passar mig som är 40 år yngre (Sofia på svt, sänder så härliga styrkepass, prova dom vetja. Går att göra utifrån egen nivå!). Bus i hästhagen fick avrunda dagen.

Så säg mig, vad har du haft för dig idag?

Tack och hej då!


Emmeli

G-VMBJT57ZE4