IMG_6917Jaa, Nu tar vi heeelg! 

Det ska bli ungefär hur härligt som helst. Det känns som att jag (extramycket alltså) gått krumryggad i dagarna tre nu. Men nu låter det check! check! check!… i mitt Höststädningshuvud. Sånär som på lilla gammköket, så är prick hela hemmet höstigt och så himla, himla fräscht. Vi ska, alldeles, alldeles strax fortsätta med insidan köket, vilket gör att typ fönsterputs och sånt blir himla onödigt just nu. Längtar sååå mycket efter att det ska bli helt runt fönsterna där.

I eftermiddag har ungarna röjt med pappan så att jag kunde städa klart det sista och det kändes typ som att jag var på spa. Ungarna har varit hur duktiga och hjälpvilliga som helst dessa dagar, men ja ni fattar resten.

IMG_6914

Och se, alltså!

Det är till och med skurat och fräscht ute på Verandan. IMG_6912Stora Kryssbollen har hamnat på plats och utepellisarna har krukats in och ska få komma in i värmen nu sedan. IMG_6915Lite längre fram ska en höstig krans och lite pyssel få flytta dit också, men vi börjar sådär.IMG_6918IMG_6921

Jag har ju liksom inte haft hjärta att ta bort dom Sommarblomster som fortfarande är fina. Dom vill jag njuta av i det längsta!

Fredagsfys före fredagsmys blev det här idag också. Jag och M hade bestämt fredagsdate. Visste inte vad vi ville träna. Så vi bestämde tabata. Sex block. 24 minuter effektiv träningstid. Kort och gott, mao. Vi valde tre övningar var. En för överkropp, en pulshöjande, underkroppsövning och en coreövning (mage/rygg). Det blev till sist alltså två av varje. Ingen berättade sin tanke innan. Det blev grisigt. Skrattigt. Och härligt! Att ha en träningsvän är ett gott tips från mig till er, man vill ju inte svika den vän man bestämt date med, eller hur!

Ha nu ett jättehärlig fredag kväll så hörs vi snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4