Å, äntligen..

idag känner vi att vi är ”ute på andra sidan”, har värsta covid-skiten bakom oss än om det säkert kommer vara lång väg tillbaka till våra vanliga spring-glada jag. Men idag kan jag andas, nästan som vanligt. Helt underbart skönt. Att inte känna sig helt svimfärdig efter en tur uppför trappen på övervåningen. Smak och lukt osv, det hoppas jag kommer med tiden..

Så lycklig över att jag i morse hade ork att baka med barnen. Till en smoothie blev det brak-brofika på Grådshustrappen.. sen har det cyklats och gungats och njutits i solen, i timmar. Ja mannen, som har en veckans försprång i tillfrisknandet, han drog igång och mätte upp vår blivande köksträdgård. Vilken grej!

Idag är det hopp om livet. Väldigt mycket hopp!

Mor och far har fått sina första vaccinsprutor. Gråtlyckligt!! Och så är det fredag också. Bara det, liksom!

Önskar er alla en god, vårhärlig aprilhelg!

TACK för all er pepp denna vecka. Fina ni <3.

Emmeli

G-VMBJT57ZE4