Om bara några dagar har vi en treåring i huset.

Han är helt ljuvlig, från topp till tå. Så liten och så klok. Så snäll, kär, mjuk och rar mot sin mor.., och är det något han bara älskar, så är det att baka. Att det nu var tal om bullbak, inför hans födelsedag, det gjorde peppen helt enorm. Så mysigt vi hade (en liten filmsekvens finns postad på instagram, där ser ni hur vi snurrar våra bullar!).

Å, som modern njöt av synen av Barfotabarnen som kutade in i köket, följde doften och haffade bullar och saft innan dom pös ut i sommarvärmen igen och mumsade..

Sommarbullar, Barfotabarn… och den allra första syrenkvisten som doftar så gott att det gör lite ont i kroppen. Min och Pappas absoluta favoritblomma.

Och ni! Bullreceptet med fyllning av chokladkräm, den finner ni HÄR!

Nu ska jag susa ut i trädgården igen. Idag har jag kånkat ner all plant från våning två.. puh. Lite är redan på plats i rabatterna.. men det är mycket som behöver få komma i jord NU. Ikväll har vi bäddat om tomaterna i den gamla lilla Odlingstäppan. Och ”Mästelbagale Bettil” (som han själv kallar sig) svirade om till Trädgårdsmästare och har sått persilja för fulla rader. Vad vi tar oss ann härnäst, det får vi se.. det är bara att välja och vraka bland sysslorna. Sjåigt och väldigt härligt!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4