Nu är det bara några få dagar kvar av januari och vi kikar lite på vad vi påtat med under veckan som gått!
Här kommer veckans Drömgårdsrapport!

Veckan som gick, fylldes med..

Kall och så vacker måndagmorgon.

Förundras. Ja, det kan man göra för mindre än det här!

Det blev tisdag och lilla B önskade åka skidor. Det skulle bli livets premiär. Så kul! Men jobbigt! På hemvägen var det tur att det gick att lifta med lillebror på pulkan. Mamman? Svettades. Men kände sig världsnöjd över att kunna säga ”javisst” på lillungens önskan om att åka skidor en vanlig tisdag förmiddag i slutet av januari.

Mysmorgnar tillsammans med barnen följt av ännu längre frukost med minstingarna efter vi skjutsat till skolan och sagt god morgon till hästarna.. alltsammans följt av den där dagens första kaffekopp- de lyxigaste av påfund, hela alltet! Njuter prick varje dag av det livskapitel vi lever just just nu.

Vintervilande gård. Men odlingsdrömmar, det finns det i massor..

Vi gick in i helgen med nystädat kök! … ja, vadå? Såhär ser det ut en kvart senare..det måste ju få levas, liksom! Rent under röran, bra så.

Småkockar i full färd med att spisa plättar.

Helgen.

Mycket vila, sköna löpturer, och en hel del jobbtimmar, här med kameran på axeln, så tacksam. Sa god morgon till Ikran här samtidigt och han undrade vad i hela friden jag hade för ny mössa på mig. ”Av med den!”, sa han.

Och vänster i bild ser ni den mest noggranna människan jag känner. Till sist var allt uppmätt.. det har tagit sin tid. Men jag tror som M; är en noggrann med förarbetet så blir det bra resultat också, än om det kan kännas både tråkigt och tidsödande.. ooom ni visste vad vi räknat och vänt och vridit på dessa plattor, alla sneda väggar osv. Höger i bild? Någon som bara vill vill VILL vara där inne med pappan… men som bara kan kika in ibland när mamman äntligen öppnar dörren, då är lyckan total!

Vi har haft mycket Mamma-Sixten-tid också medan Lillminsting långlurat i vagnen. Mellanungarna har nämligen varit på äventyr med sin jämngamla kusin. Övernattning hos Farfars. Så stort för dom. Och så himla mysigt att få rå om min storpojke lite extra. Vi har bland annat åkt skidor och pysslat tillsammans. Pysslet, ska vi dela med oss av för kära hjärtanes, vad roligt det var och vad fint det blev!

Att få tjava till Pinglan-grannen och bli bjudna på söndagmiddag. Höjden av lyx!

Tacksamhet, stor så stor. Över hela alltet. Varje dag. Tillsammans.

Önskeplaner för vecka 5


-Leva lajvet! ännu en pusselvecka väntar, med brandisjour, hemmamammaliv, arbete, uppdragande i en salig, älskad röra.

-Klinkra vidare i badrumsstättstugan! i detta nu är den skäggige igång igen och det blir så fiint. Kul! Alltid kul när det går framåt. Alltid ganska tärigt när det känns som att det står stilla. Allt hör till.

-Hästa!  bla hålla koll på Fjödurs fläck på nosen, som vi inte riktigt vet vad den beror på.


-Fixa & Dona! Varje veckan har jag alltid en liten lista med saker jag vill göra. I veckan önskar jag bland annat ordna störstungen lite redigare förvaring till sitt rum.

-Njuta av ljuset, tacka januari för sitt och välkomna februari! det känns som en varm kram att blunda mot solen nu.. och tänk, snart börjar den värma, sådär så att man inte ens behöver tro att man inbillar sig..


Jag knäpper händerna för en fin vecka, för både er och oss. Ta hand om er, allt vad ni bara kan! Så hörs vi alldeles snart igen. <3

Emmeli

G-VMBJT57ZE4