Reklam för Granngården

Hej och välkomna hem till oss och vår nu så himla höst-trevliga bro!

Ja, jag menar verandan… säger du också bro, förresten?

I alla fall. Jag är inne i ett väldans höst-il där ute på gården nu.

Efter grävandet vi gjorde i vintras har vi ännu inte rett till gräsmattan igen.. men, nu så! Passade på att köpa gräsfrö när det nu finns på 50% hos Granngården

Se gräsfrö HÄR!

Utblommade, ettåriga blomster dras upp ur jorden.. jag delar perenner och flyttar mellan rabatterna.

Men en ny goding har också fått tillkomma, höstanemonen, så otroligt söt. Ni vet att jag drömmer om prunkande mormorsrabatter med mest bara perenner och rosor i, men det måste få ta sin lilla tid tänker jag. Jag har i alla fall inte råd att åka och köpa en massa perenner i ett svep… men någon ny då och då, det unnar jag mig.

HÄR finner ni massor av vackra perenner!

Den här tiden är perfekt tid för att plantera perenner. Jag är så tacksam för dom jag har, från både farmor, mamma, syrrans och svärmors trädgårdar..det går ju så bra att dela med varandra så. Men, någon lite mer senblommande perenn har verkligen fattats… här kommer söta höstanemonen och lyser upp.

Olika sorters anemoner finner ni HÄR.

.. och nu ni!

Här är något jag länge önskat mig. En lättanvänd, smidig liten grästrimmer som jag kan rycka fram hur som helst medan barnen gungar intill.. inte sådär LIVSFARLIG, som jag tycker typ en vanlig, kraftigare trimmer är.

ÄLSKAR att jag superlätt kan ordna rabattkanter och dylikt sådär himla tjusigt, i ett knyck.

Kika närmre på min nya vän, Grästrimmern, HÄR.

… och höstfint på bron, ja.. det har det blivit också. Med väldigt enkla medel.

-Tre kraftiga ljung (som finns till riktigt bra pris hos Granngården nu) samt två olika sorters alunrot (perenner som jag sedan kan sättas ner i rabatterna) samt en murgröna jag köpte till vårens planteringar och sedan flyttat till sommarens planteringar och nu till sist, höstens….

-på toppen, några röda falläpplen.

Besök Granngården och finn allt du behöver inför höstfixet!

Kom direkt till vårt favorit-allt-till-gården-ställe, HÄR

Emmeli

G-VMBJT57ZE4