Hej i kvällen!

Måndag, och dessutom måndag kväll, reeedan!? Nästan otroligt.

Lägesrapport: Pappsen har idag flugit ifrån norrnorr till sjukhuset hemmahemma. Troligtvis blir det några dagar till på sjukan, men sen hoppas vi på att han får komma hem, till sin gulliga fru, min gullmamma. Jag är så galet imponerad av min mor, vilken himla super-woman hon är.

Jag önskar jag vore närmre min familj än vad jag är nu, men om allt går enligt planerna så ska vi inom relativt få dagar åka hemåt. Höstlov vecka 44. Det heter det ju inte när man går på högskola, men vi har ett glapp i plugget då så det passar alldeles ypperligt med ett lov då. Dessutom har mina fiolelever lov då i skolan så ja, det blir perfa. Och, det behövs ett ”ta-igen-sig-lov”. Så nu kör vi alltså två veckor och sedan får jag krama familjen igen. Underbart!

Just nu: En smoothie, gjord av bland annat massa skogshallon, väntar. Ett par ägg. En man. En salig blandning, men vilken lycka! …Vi har precis varit ute och kört veckans back-intervall-pass, så nu ska vi återhämta oss och fylla på med energi! Har du tränat idag?

lite sådär svettig och halväcklig men samtidigt endorfinkickad och jätteglad.
Denna rosa tröja var helt perfekt ikväll ovanpå underställströja och innanför löparjackan. En endaste ynka plusgrad, så nu gäller det att klä sig lager-på-lager!

KRAM! / lillafrun

G-VMBJT57ZE4