Och så blev det sådär mysigt som vi önskade. Och gott. Och trevligt.

 

 Tända ljus ifrån golv till tak. Och jo, skridskorna dom hänger så fint så. Precis där.

 Smör i en hjärte-burk och tunnbröd bakat med tålamod och kärlek.

”Kreolskans Söndagsgryta”, så passande idag, eller hur? 😉 . Recept hittar du om du trycker HÄR.

Om du skulle komma och hälsa på oss, skulle du med stooor sannorlikhet få någon typ av gino (frukt- och bärsallad gratinerad med vit choklad) med vaniljglass. Det är vår absoluta favoritefterrätt!

Ingredienserna till dagens gino:

  • 2 bananer
  • 3 kiwi
  • en gäng vindruvor
  • ett gäng jordgubbar
  • vit choklad


Gör såhär:

  1. Skala,hacka,dela,skär.. frukten. Lägg den i en ugnsfast form.
  2. Hacka vit choklad,mängd efter tycke och smak, och strö över.
  3. Skjuts in i ugnen på 200 grader till chokladen har smält och har fått lite färg.
  4. Njuuut till en rejäl klick god vaniljglass!
 

NU ska jag borsta en tand eller två och krypa ner under täcket. Imorn är det måndag. Det är ju tusan måndag och fredag var och varannan dag!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4