Och så blev det mörkt och fredag eftermiddag!

Nu har vi renbäddade sängar,jag är mör i hela kroppen efter tabata-passet,tokren efter det där badet,glad i musikhjärtat efter att ha varit och lyssnat på fina vänners konsert,lite less för att allt krånglade,ännu värre än vanligt, när jag skulle kopiera allt material som behövs för tentan (som är efter jul)..men slutligen är jag sådär skönt fredagsmosig och sitter precis här och nu med en kokhet kaffekopp och filosoferar och tänker att jag nog alldeles strax börja med middagsfixet!

Har du en bra fredag? Blir det fredagsmys ikväll? Snälla,berätta, det är så roligt att höra vad Ni ska göra. Jag babblar ju konstant..kom igen,babbla MED mig! 😀

Förra helgen när jag julklappsshoppade så kunde jag inte låta bli denna vintervita skapelse ifrån mitt favoritmärke, Bondelid. Tack vare en fin rabattcheck så kostade den inte mer än en h&m-topp. Tummen upp på den! Bondelid har nämligen så himla bra kvalitet på sina kläder!

Riktig Jag-tröja i peplum-modell.

Älskar att det är spets runt hela tröjan. Ja, en ny favorit,helt klart!

Nämen. Jamen. Tjingeling på en stund!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4