Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag tror jag tar det ifrån början. Helt enkelt.

Att vakna till ett Godmorgon av en älskad. Bli bjuden,av densamme,på frukost. Min favorit; smoothie av massa goda bär och gott hembakt bröd och tända ljus och snön,ja den bara yrde och yrde utanför fönstret, som om ingenting hade hänt. Lite tillpiffning av lilla familjen, sedan åkte vi iväg till finaste L och A. Vänner, som är så nära familj man bara kan bli,utan att vara det kroppsligt. Själsligt, ingen tvekan.

Lunchen smakade Mmm ååÅ shiit vad gott! och det var som alltid,hur mysigt som helst, där på landetlandet. Bland bräkande får,höga snödrivor och mängder av julmys. Det var där, som vi bara toknjöt.

Väl hemma hade vi energi till att städa hela lyan så att den blev så där skinande. Att sedan få somna i M´s famn och vakna, till eftermiddagsmörker utanför rutan,av sitt eget snusande…forfarande i samma trygga famn. Ja, det var himmelskt skönt.

Efter vila rev vi att ett träningspass. Ett hääärligt träningspass? Nä,fasiken,det var allt annat än härligt. DÅ var det bara svinjobbigt men efteråt var det härligt!

Ett bad och middag i magen är jag nu här. Och kvällen har knappt börjat. Oj,oj,oj…livet när det bara bjuder på det allra godaste.

Vilken himla panglördag! 😀

Såhär ser en del av vår hall ut,just nu. Ljus,ljus,ljus..

Jag är galen i att tända ljus. Det är ju skitmysigt ju!

Har DU haft en bra lördag? 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4