Jovars. Morgonens ”misson” gick ju finfint! Ingen svimning denna gång, tjoho! 😉

Sjuksköterskan sa lite barsk till mig och E när vi meddelade att vi är lite halvfega när det gäller sprutor; ”Ni är rädda för sprutor men ni vågar åka till Afrika!?”. ööh, Ja..tror vi i alla fall. Det är svårt att veta innan man varit där,hur det kommer vara och hur det kommer kännas. Men nog tror jag att vi är beredda på att bli rejält omtumlade och möta en upplevelse för livet. Det är inte allt för många veckor tills vi åker nu. Jag blir pirrig bara jag småtänker på det. Tåls att sägas igen, jag är ofantligt tacksam och lättad över att få ha M, min andra halva, med mig på denna resa.

Det känns magiskt! 

Efter sticket drog jag och E upp på skolan för att försöka skriva oss mot målet ”en färdig rapport innan vi tar julledigt på riktigt”. Mm… det går ju framåt. Men idag gick det inte så fort framåt. Att sammanställa en enkät var svårare än vi hade tänkt oss. Hur i hela friden gör man egentligen!? :/ Vi tar nya tag imorn.

Siffror,siffror,siffror…

Nu håller jag och M på att tvätta monstertvätten. Lycka är när man gått nerför trapphuset,kånkandes 200 meter med all tung tvätt (tvättstugan ligger i ett annat hus) och väl inne i tvätthuset finns det en grupp av tvättmaskiner kvar. Till oss! Tackarrr!! Det hade inte varit så kul att dra tillbaka allt otvättat.

Men nu är vi på G. Det kommer bli X antal vändor till tvättstugan innan vi är klara! Vardagsmotion, Hejjahejja! 😉

Vad gör du idag? Sista rycket innan julledighet?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4