Hej i kvällen!

Här har vi precis provsmakat revbenspjällen. Så gaalet goda! Satt som en smäck efter kvällens träningspass, tabata. Upphopp,utfallshopp,burpees,armhävningar,plankan,ryggklapp..var en del av övningarna vi körde. Fruktansvärt jobbigt och det visste jag att det skulle vara,redan innan. Då kan det vara svårt att motivera sig,varför utsätta sig för det liksom? Men när träningskläderna väl var på,musiken likaså och tabata-timern var framme på Iphonen,ja då fanns den där. Viljan och motivationen. Det gick som hejsan,även om det var tokjobbigt!

Nu lämnar vi det där, svettgörat.

Jag och M har klätt granen ikväll. Så himla mysigt. Det är någonting alldeles extraextramysigt med dagarna precis innan julafton. Det är bara såå mysigt, ifrån morgon till kväll. Det bara är så.

En bild i rörelse. Vi var grymt fokuserade!

-årets gran är som en kalle-anka-gran. Jag lovar att visa det slutliga resultatet. Den är inte riiiktigt färdig än. Imorn måste det köpas en liten pluttlampa som ska göra så att ljusslinga nummer två börjar lysa. När den plutten är köpt, DÅ är granen helfärdig.

Har Ni klätt julgranen ännu? eller kanske har du jultall? eller inget av det..och det går säkert lika bra ändå!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4